コンテンツにスキップ

Pride kuukauden tarjous

Kaikki Proud pimppi -tuotteet kesäkuun ajan -25%. Alennus voimassa 1.6.-30.6.2024.
Katso tuotteet tästä

Kesän Paskakauppa yhteistyö

Meidän tuotteita löytyy kesän ajan (kesä-elokuu) Porvoon Paskakauppa -myymälän "Kaikki paska saman katon alta" -projektin myötä. Samalla otimme myyntiin myös osan Paskakaupan tuotteista meille! Tilaa hei omas!

Terhi Laitakarin kuosit

Vittujen kevät ja Kyrpien takatalvi - viralliset kuosimme nyt useissa tuotteissa!

Vittujen kevät

Tuhero - Puskapalovaara

Voi vittujen kevät! Hommat uhkaa lässähtää katuun ja kirkkovene kellahtaa kumoon. Voiko vitutuksen vahata tai höylätä pois vai antaako rehottaa vaan? Toisaalta möyheässä maaperässä ne kauneimmat kukat kasvaa. Nyt tarvitaan jotain miestä vahvempaa vitutuksen poistajaa! Lihaisa onnenapila tai sitkeä ja rohkea kevään ensimmäinen kukka, pimpsfloora: "Vittujen kevät" Sehän on kuin kaunein kukka itsessään, ja nyt se kasvattaa myös onnenapiloita!
Tutustu valikoimaan
Kyrpien takatalvi

Onnenkalu - Timber!

Kun kyrpien takatalvi uhkaa jäädä pysyväksi olotilaksi ja pakkasella oleva mielentila huurtaa pallitkin jääkukille. Totinen naama on ikiroudan jähmettämä ja vitutuksen teräsjää nostattaa kyrvän otsaan. Mikään maailman skrapaaminen ei tunnu riittävän. Akuuttiin ja krooniseen vitunmoiseen kyrpiinnykseen tarvitaan järeä onnenkalu: "Kyrpien takatalvi" Vaikka värjöteltäisiin viileämmissä merkeissä ja pallit ehkä hiukan sinertävinä, niin voi pysyä silti terhakkaasti pystyssä; mieskunto pysyy yllä, kun on kaulaliina kiedottu ympärille ja nupin päässä keikkuu pipo ja vähän tippaa tippuu nokasta.
Tutustu valikoimaan

Kiertolaiset Official Merchandise

Vitun upeita fanituotteita

Kiertolaiset Official

Erilaisuudesta, rakkaudesta ja ilosta kertovat biisit tarjoillaan viehkeän junttimaisessa paketissa. Yhtye tunnetaan myös rohkeiden kansanlaulujen tulkitsijoina ja lähettiläinä tähän päivään. Viralliset Kiertolaiset Official -tuotteet tilattavissa vain Vittujen kevät -verkkokaupasta!
Tutustu valikoimaan
多彩な配信方法

あなたの家に直接、あなたが選んだポイントに大きくなる小さな貨物

信頼できるお支払い方法

カード、オンラインバンキング、またはMobilePayで安全に支払う

満足保証

ご注文いただいた商品にご満足いただけない場合は、いつでも返品できます。 

私たちのカスタマーサービスは

電話またはメッセージを送信します。

ご質問にお答えさせていただきます!

時事

 • 2月 16、 2024

  Vittujen kevät muuttaa - vaikutus toimituksiin

  Muutamme uusiin toimitiloihin helmikuun lopussa. Muutto aiheuttaa viiveitä tilausten toimitukseen. Pyrimme olemaan "up-and-running" viimeistään jälleen 27.2. alkaen jonka jälkeen toimitukset rullaavat jälleen normaaliin tapaan nopealla 0-2 arkipäivän käsittelyajalla. Tuotetiedoissa ilmoitamme arvioidun lähetyspäivän pienellä varmuusmarginaalilla. Päivitämme kyseistä "Toimitusaika" infoa mikäli muutto...

  今すぐ読む
 • 12月 10、 2023

  Suuri kuvakilpailu

  Kuvakilpailun säännöt1. JärjestäjäVittujen kevät (jäljempänä "Järjestäjä")2. OsallistumiskelpoisuusKilpailu on avoin kaikille 18 vuotta täyttäneille, pois lukien Järjestäjän työntekijät ja näiden perheenjäsenet. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.3. KilpailuaikaKilpailu alkaa 2.12.2023 ja...

  今すぐ読む