Skip to content

Joulukuun kuvakisa

Kuvakilpailun säännöt

1. Järjestäjä
Vittujen kevät (jäljempänä "Järjestäjä")

2. Osallistumiskelpoisuus
Kilpailu on avoin kaikille 18 vuotta täyttäneille, pois lukien Järjestäjän työntekijät ja näiden perheenjäsenet. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Kilpailuaika
Kilpailu alkaa 2.12.2023 ja päättyy 24.12.2023.

4. Kuinka kilpailuun voi osallistua
Osallistuminen tapahtuu postaamalla kuva Vittujen kevät kaupan tuotteesta sosiaalisessa mediassa (Facebook, Instagram tai TikTok) tunnisteella #vittujenkevät ja tägäämällä mukaan Vittujen kevät -profiilin (Instagram: @vittujenkevat_fi, Facebook: @vittujenkevat.fi). TikTok -osallistumisessa ei tarvita tägäystä. Julkaisun tulee olla julkinen, jotta Järjestäjä voi nähdä julkaisun. Osallistuminen on mahdollista myös nimettömänä järjestäjän verkkosivujen kautta osoitteessa www.vittujenkevat.fi, lähettämällä tuotteesta kuvallisen tuotearvostelun.

5. Palkinnot ja ehdot
Valitsijaraadin valitsema yksi (1) julkaisu voittaa 500 euron lahjakortin Vittujen kevät -verkkokauppaan.
Osallistuneiden joukosta arvotaan lisäksi kaksi (2) 100 euron lahjakorttia Vittujen kevät -verkkokauppaan. Raadin valitsema voittaja ei osallistu arvontaan.

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Voittajat arvotaan 31.12.2023 mennessä ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Kilpailun järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Osallistuja vakuuttaa, että hänellä on kuvaan/videoon ja sen julkaisemiseen täydet oikeudet ja että julkaisussa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä on pyydetty suostumus. Samalla osallistuja myöntää Järjestäjälle oikeuden käyttää lähetettyjä kuvia viestinnässä sekä julkaista voittajan nimen ilman erillistä suostumusta tai korvausta omissa kanavissaan 30.6.2024 asti.

Kilpailu ei ole Metan tai TikTokin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity mainittuihin yrityksiin. Kilpailuun osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Metan ja TikTokin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

6. Valitsijaraati
Valitsijaraati koostuu Vittujen kevät työntekijöistä. Valitsijaraatiin kuuluu kolme (3) henkilöä.

7. Julkisuus ja markkinointi
Järjestäjä ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia.

8. Arpajaisvero
Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

9. Lisätietoa kilpailusta
Vittujen kevät asiakaspalvelu, info@vittujenkevat.fi / 0103093827