Skip to content

Kesän Paskakauppa yhteistyö

Meidän tuotteita löytyy kesän ajan (kesä-elokuu) Porvoon Paskakauppa -myymälän "Kaikki paska saman katon alta" -projektin myötä. Samalla otimme myyntiin myös osan Paskakaupan tuotteista meille! Tilaa hei omasi! Ja nää on sit ihan saman hintasia täällä kuin Paskakaupalla.

Terhi Laitakarin kuosit

Vittujen kevät ja Kyrpien takatalvi - viralliset kuosimme nyt useissa tuotteissa!

Vittujen kevät

Tuhero - Puskapalovaara

Voi vittujen kevät! Hommat uhkaa lässähtää katuun ja kirkkovene kellahtaa kumoon. Voiko vitutuksen vahata tai höylätä pois vai antaako rehottaa vaan? Toisaalta möyheässä maaperässä ne kauneimmat kukat kasvaa. Nyt tarvitaan jotain miestä vahvempaa vitutuksen poistajaa! Lihaisa onnenapila tai sitkeä ja rohkea kevään ensimmäinen kukka, pimpsfloora: "Vittujen kevät" Sehän on kuin kaunein kukka itsessään, ja nyt se kasvattaa myös onnenapiloita!
Tutustu valikoimaan
Kyrpien takatalvi

Onnenkalu - Timber!

Kun kyrpien takatalvi uhkaa jäädä pysyväksi olotilaksi ja pakkasella oleva mielentila huurtaa pallitkin jääkukille. Totinen naama on ikiroudan jähmettämä ja vitutuksen teräsjää nostattaa kyrvän otsaan. Mikään maailman skrapaaminen ei tunnu riittävän. Akuuttiin ja krooniseen vitunmoiseen kyrpiinnykseen tarvitaan järeä onnenkalu: "Kyrpien takatalvi" Vaikka värjöteltäisiin viileämmissä merkeissä ja pallit ehkä hiukan sinertävinä, niin voi pysyä silti terhakkaasti pystyssä; mieskunto pysyy yllä, kun on kaulaliina kiedottu ympärille ja nupin päässä keikkuu pipo ja vähän tippaa tippuu nokasta.
Tutustu valikoimaan

Kiertolaiset Official Merchandise

Vitun upeita fanituotteita

Kiertolaiset Official

Erilaisuudesta, rakkaudesta ja ilosta kertovat biisit tarjoillaan viehkeän junttimaisessa paketissa. Yhtye tunnetaan myös rohkeiden kansanlaulujen tulkitsijoina ja lähettiläinä tähän päivään. Viralliset Kiertolaiset Official -tuotteet tilattavissa vain Vittujen kevät -verkkokaupasta!
Tutustu valikoimaan
Reliable shipping

All shipments are tracked

Safe payments

We only use secure payment methods from verified partners

Quality guaranteed

You can always return the products for any reason. No questions asked.

Customer service

Call or email us, we'll respond quickly in finnish and english.