Skip to content

Ehtiikö ystävänpäiväksi?

Kun teet tilausta ystävänpäiväksi, huomioithan eri toimitustapojen arvioidut kuljetusajat. 

Alla listaamme kokemuksemme perusteella turvalliset viimeiset tilauspäivät toimitustavan mukaan. Tässä lähdemme siitä oletuksesta, että maanantaiksi perille on riittävä!

  • Postin pikkupaketti, tee tilaus viimeistään ma 6.2.
  • DB Schenker noutopistepaketti, tilaus viimeistään ke 8.2.
  • Postin toimitustavat, tilaus viimeistään to 9.2.

Ole tarkkana toimitustavan valinnassa kun tilaat tuotteita tiettyä päivää varten esim. lahjaksi.

Tuotteiden toimitusaika riippuu ennen kaikkea kuljetusyrityksen nopeudesta, joten kiiretilanteessa on syytä kiinnittää huomiota eri toimitusvaihtoehtojen kuljetusnopeuteen.

Erityisten lahjanantopäivien alla pyrimme käsittelemään tilaukset erityisen nopeasti ja esim. tilatessasi tuotteita viikonlopulle osuvaan juhlapäivään, suosittelemme valitsemaan toimitustavaksi Postin paketin (automaatti/noutopiste/ovelle toimitus) ja tekemään tilauksen viimeistään kyseisen viikon tiistaina. Näin varmistat, että paketti ehtii perille ennen viikonloppua. DB Schenkerin pakettien kuljetusaika on keskimäärin postin paketteja pidempi. Pikkupaketti taas kulkee kirjejakelun mukana, joten näiden kuljetusaika voi vaihdella merkittävästi.

Todennäköisesti vielä esim. torstaina klo 9.00 mennessä tehdyt tilaukset ehtivät perjantaiksi perille ja mutta tiistain jälkeen tehtyjen tilausten osalta emme voi antaa tästä täyttä varmuutta.

Previous article AKT:n lakon vaikutukset toimituksiin
Next article Ehtiikö jouluksi?