コンテンツにスキップ

Ehtiikö naistenpäiväksi?

Kun teet tilausta naistenpäiväksi, huomioithan eri toimitustapojen arvioidut kuljetusajat. 

Alla listaamme kokemuksemme perusteella turvalliset viimeiset tilauspäivät toimitustavan mukaan. Tässä lähdemme siitä oletuksesta, että tiistaiksi perille on riittävä!

  • Postin pikkupaketti, tee tilaus viimeistään ma 27.2.
  • DB Schenker noutopistepaketti, tilaus viimeistään ke 1.3.
  • Postin toimitustavat, tilaus viimeistään to 2.3.

Ole tarkkana toimitustavan valinnassa kun tilaat tuotteita tiettyä päivää varten esim. lahjaksi.

Tuotteiden toimitusaika riippuu ennen kaikkea kuljetusyrityksen nopeudesta, joten kiiretilanteessa on syytä kiinnittää huomiota eri toimitusvaihtoehtojen kuljetusnopeuteen.

Erityisten lahjanantopäivien alla pyrimme käsittelemään tilaukset erityisen nopeasti ja esim. tilatessasi tuotteita viikonlopulle osuvaan juhlapäivään, suosittelemme valitsemaan toimitustavaksi Postin paketin (automaatti/noutopiste/ovelle toimitus) ja tekemään tilauksen viimeistään kyseisen viikon tiistaina. Näin varmistat, että paketti ehtii perille ennen viikonloppua. DB Schenkerin pakettien kuljetusaika on keskimäärin postin paketteja pidempi. Pikkupaketti taas kulkee kirjejakelun mukana, joten näiden kuljetusaika voi vaihdella merkittävästi.

Todennäköisesti vielä esim. torstaina klo 9.00 mennessä tehdyt tilaukset ehtivät perjantaiksi perille ja mutta tiistain jälkeen tehtyjen tilausten osalta emme voi antaa tästä täyttä varmuutta.

前の記事 Ehtiikö äitienpäiväksi?
次の記事 AKT:n lakon vaikutukset toimituksiin